KAI Seki Magoroku Kinju Deba 10.5 cm - High-Carbon Stainless Steel - Handle Pakkawood

View all items in this collection
Manufacturer part number: AK-1100

Delivery Time: 3 weeks
(within Germany / differs internationally)

Excl. Tax: €54.58 Incl. Tax: €64.95
plus shipping costs
KAI

Butch Newsletter

Butch Newsletter

Subscribe here
to the Butch Newsletter

* Your personal coupon is valid for orders over 100 Euros, after deducting returns and cancellations. Prices include statutory VAT plus service and shipping costs. Cash payout is not possible.



Our thank you for your purchase of 100 € or more


Installment for orders of 50 € or more

We now offer installment payments through our partner Ratepay for orders of €50 or more.

To use this option, please select 'Installment Payment (Ratepay)' during checkout.

Get more information about installment payments here.



Your benefits with us

Free shipping within Germany for orders over €50.

Purchase on account within Germany possible.

30-day return policy

Any questions? Contact us now. More information ...





Details

Das kleine KAI Seki Magoroku Kinju Deba hat eine 10,5 cm lange Klinge aus High-Carbon Edelstahl mit einem Härtegrad von 58 HRC (±1). Die Klinge erreicht durch spezielle Fertigungstechnologien eine hohe Schärfe und Standhaltigkeit, die für High-Carbon-Edelstahl nicht üblich ist. Das einseitig rechts geschliffene Deba wird in Japan traditionell als Hackmesser genutzt. Mit der massiven und breiten Klinge können mittels des kräftigeren hinteren Teils auch Gräten und weichere Knochen zerteilt werden. Der vordere, dünnere Teil wird zumeist zum Filetieren von Fisch genutzt.

Der Griff besteht aus dunklem Pakkaholz in einer sechseckigen Form. Form und Material bescheren eine angenehme Haptik und einen sicheren Griff. Klinge und Griff sind durch eine ebenfalls sechseckige Zwinge aus hochwertigem Kunststoff verbunden.

Alle Informationen und das komplette Angebot findest du auf unserer Seki Magoroku Kinju & Hekiju Serienseite. Das komplette Sortiment und alle Informationen zum japanischen Messerhersteller KAI findest du auf unserer KAI Markenseite.

Additional Information
Manufacturer product number AK-1100
Manufacturer KAI
Model Seki Magoroku Kinju
Product type Chopper knife, Deba knife, Knife
Product number 7220000436
Main material Knife steel
Cleaning hand wash only
Blade material High-carbon stainless steel
Blade length 10,5 cm
HRC 58±1 HRC
knife edge single-edged
Handle material Pakka wood, Wood
Special features kurzes Deba (japanisches Filetiermesser & Hackebeil) aus der Serie Seki Magoroku Kinju Von KAI,
- das vordere Drittel der Klinge wird zum Filetieren genutzt,
der hintere Teil zum Zertrennen von Knochen,
- das Zertrennen der Knochen erfolgt durch eine drückende Bewegung, nicht durch Hacken (!),
- 10,5 cm lange Klinge aus AUS8 Stahl mit satiniertem Finish,
- einseitig rechts geschliffene Schneide,
- sechseckiger Griff dunklem Pakkaholz,
- Zwinge aus Kunststoff
Manufacturer / Importer KAI Europe GmbH
Kottendorfer Straße 5
42697 Solingen
Deutschland

E-Mail: [email protected]

Telefon: 0049 212 232380
You might also be interested in the following items
Customer Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register
After submitting the rating, our team checks the rating for authenticity before the rating is released. In doing so, we check whether the author's email address is available in our customer base.

Product Questions

No questions yet. Be the first to ask the question!