KAI Seki Magoroku Shoso Santoku 16.5 cm - Blade & Handle Stainless Steel

View all items in this collection
Manufacturer part number: AB-5156

Delivery Time: 6 weeks
(within Germany / differs internationally)

Excl. Tax: €60.92 Incl. Tax: €72.50
plus shipping costs
KAI

Butch Newsletter

Butch Newsletter

Subscribe here
to the Butch Newsletter

* Your personal coupon is valid for orders over 100 Euros, after deducting returns and cancellations. Prices include statutory VAT plus service and shipping costs. Cash payout is not possible.



Our thank you for your purchase of 100 € or more


Installment for orders of 50 € or more

We now offer installment payments through our partner Ratepay for orders of €50 or more.

To use this option, please select 'Installment Payment (Ratepay)' during checkout.

Get more information about installment payments here.



Your benefits with us

Free shipping within Germany for orders over €50.

Purchase on account within Germany possible.

30-day return policy

Any questions? Contact us now. More information ...





Details

Dein zuverlässiger Partner in der Küche: das KAI Seki Magoroku Shoso Santoku mit einer Klingenlänge von 16,5 cm. Dieses Messer vereint traditionelle japanische Handwerkskunst mit modernem Design und ist ideal für die Zubereitung von Fleisch, Fisch und Gemüse.

Die Klinge besteht aus rostfreiem 5CR15MoV-Stahl und weist eine Härte von 56 HRC auf. Durch ein spezielles Fertigungsverfahren wird die Klinge konvex geschliffen, was den Schneidwiderstand reduziert und präzise Schnitte ermöglicht. Das matte Finish der Klinge unterstreicht die elegante Optik des Messers.

Der ergonomisch geformte Griff aus 18/8-Edelstahl liegt dank seiner symmetrischen Ellipsenform angenehm in der Hand. Die rautenförmigen Einkerbungen und die mattierte Oberfläche sorgen für einen sicheren Halt, selbst bei feuchten Händen. Der nahtlose Übergang zwischen Klinge und Griff gewährleistet optimale Hygiene und erleichtert die Reinigung.

Ob du feine Gemüsestreifen für ein Wok-Gericht schneidest oder Fleisch für ein Carpaccio vorbereitest – mit dem KAI Seki Magoroku Shoso Santoku gelingt dir jede Aufgabe mühelos. Dieses Messer überzeugt durch Qualität und Funktionalität und wird schnell zu einem unverzichtbaren Werkzeug in deiner Küche.

Additional Information
Manufacturer product number AB-5156
Manufacturer KAI
Model Seki Magoroku Shoso
Product type Knife, Santoku knife
Product number 7220000445
Main material Knife steel
Cleaning hand wash only
Blade material Stainless steel
Blade length 16,5 cm
HRC 56±1 HRC
knife edge double-edged
Handle material Stainless Steel
Special features Santoku aus der Serie Seki Magoroku Shoso von KAI,
- breites Klingenblatt mit 18 cm Klingenlänge,
- Klinge besteht aus rostfreiem 5CR15MoV-Stahl mit konvexem Schliff ab der Klingenmitte,
- beidseitig geschliffene Schneide,
- 13 cm langer Griff aus mattiertem 18/8 Edelstahl in Elipsenform mit abgeschrägtem Übergang,
- mit Rautenmuster für einen zusätzlichen Halt auch mit feuchten Händen
- nahtloser Übergang zwischen Klinge & Griff
Manufacturer / Importer KAI Europe GmbH
Kottendorfer Straße 5
42697 Solingen
Deutschland

E-Mail: [email protected]

Telefon: 0049 212 232380
You might also be interested in the following items
KAI Seki Magoroku Shoso Bread Knife 21 cm KAI Seki Magoroku Shoso Bread Knife 21 cm
Excl. Tax: €62.98 Incl. Tax: €74.95
plus shipping costs
KAI Seki Magoroku Shoso Office Knife 9 cm KAI Seki Magoroku Shoso Office Knife 9 cm
Excl. Tax: €41.97 Incl. Tax: €49.95
plus shipping costs
Customer Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register
After submitting the rating, our team checks the rating for authenticity before the rating is released. In doing so, we check whether the author's email address is available in our customer base.

Product Questions

No questions yet. Be the first to ask the question!