KAI Seki Magoroku Shoso Santoku 16.5 cm with hollow edge blade & stainless steel handle

View all items in this collection
Manufacturer part number: AB-5157

Delivery Time: 6 weeks
(within Germany / differs internationally)

Excl. Tax: €65.13 Incl. Tax: €77.50
plus shipping costs
KAI

Butch Newsletter

Butch Newsletter

Subscribe here
to the Butch Newsletter

* Your personal coupon is valid for orders over 100 Euros, after deducting returns and cancellations. Prices include statutory VAT plus service and shipping costs. Cash payout is not possible.



Our thank you for your purchase of 100 € or more


Installment for orders of 50 € or more

We now offer installment payments through our partner Ratepay for orders of €50 or more.

To use this option, please select 'Installment Payment (Ratepay)' during checkout.

Get more information about installment payments here.



Your benefits with us

Free shipping within Germany for orders over €50.

Purchase on account within Germany possible.

30-day return policy

Any questions? Contact us now. More information ...





Details

Wenn du auf der Suche nach einem vielseitigen Küchenmesser bist, das sowohl durch Funktionalität als auch durch Design überzeugt, ist das KAI Seki Magoroku Shoso Santoku mit Kullenschliff eine ausgezeichnete Wahl.

Die 16,5 cm lange Klinge dieses Santokumessers besteht aus rostfreiem 1K6-Edelstahl mit einer Härte von 58 (±1) HRC. Durch ein spezielles Präzisionsverfahren wird die Klinge geschärft und gehont, was zu einer außergewöhnlichen Schärfe und langanhaltenden Schnitthaltigkeit führt. Der konvexe Schliff sorgt für eine stabile Schneidkante, ideal für präzise Schnitte. Die Kullen auf der Klinge reduzieren das Anhaften von Lebensmitteln, was besonders beim Schneiden von Gemüse wie Gurken oder Zucchini von Vorteil ist.

Der ergonomisch geformte Griff aus mattiertem 18/8-Edelstahl liegt dank seiner symmetrischen Ellipsenform angenehm in der Hand. Das eingearbeitete Rautenmuster gewährleistet einen sicheren Halt, selbst bei feuchten Händen. Der nahtlose Übergang zwischen Griff und Klinge betont die klare Linienführung des Messers und erleichtert die Reinigung.

Mit seiner breiten Klinge eignet sich das Santoku besonders für das Schneiden von Fleisch, Fisch und Gemüse. Ob du feine Kräuter hacken oder größere Gemüsestücke zerkleinern möchtest, dieses Messer unterstützt dich zuverlässig bei deinen täglichen Küchenaufgaben.

Additional Information
Manufacturer product number AB-5157
Manufacturer KAI
Model Seki Magoroku Shoso
Product type Knife, Santoku knife
Product number 7220000444
Main material Knife steel
Cleaning hand wash only
Blade material Stainless steel
Blade length 16,5 cm
HRC 56±1 HRC
knife edge double-edged
Handle material Stainless Steel
Special features Santoku aus der Serie Seki Magoroku Shoso von KAI,
- breites Klingenblatt mit 18 cm Klingenlänge,
- Klinge besteht aus rostfreiem 5CR15MoV-Stahl mit konvexem Schliff ab der Klingenmitte,
- beidseitig geschliffene Schneide,
- verringerte Anhaftung durch eingeschliffene Kullen auf dem Klingenblatt,
- 13 cm langer Griff aus mattiertem 18/8 Edelstahl in Elipsenform mit abgeschrägtem Übergang,
- mit Rautenmuster für einen zusätzlichen Halt auch mit feuchten Händen
- nahtloser Übergang zwischen Klinge & Griff
Manufacturer / Importer KAI Europe GmbH
Kottendorfer Straße 5
42697 Solingen
Deutschland

E-Mail: [email protected]

Telefon: 0049 212 232380
You might also be interested in the following items
KAI Seki Magoroku Shoso Bread Knife 21 cm KAI Seki Magoroku Shoso Bread Knife 21 cm
Excl. Tax: €62.98 Incl. Tax: €74.95
plus shipping costs
KAI Seki Magoroku Shoso Office Knife 9 cm KAI Seki Magoroku Shoso Office Knife 9 cm
Excl. Tax: €41.97 Incl. Tax: €49.95
plus shipping costs
Customer Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register
After submitting the rating, our team checks the rating for authenticity before the rating is released. In doing so, we check whether the author's email address is available in our customer base.

Product Questions

No questions yet. Be the first to ask the question!